Redactie
Redactie Inspiratie 21 jan 2014
Leestijd: 2 minuten

Poptasi heeft een vernieuwde macaron-webshop, en Culy deed de eerste bestelling!

Amsterdam’s enige echte macaronwinkel Poptasi Pastry opende in augustus 2013 een webshop, en deze is vanaf vandaag helemaal vernieuwd en geoptimaliseerd. Je kunt nu zelf je box samenstellen en zo je favoriete macarons in één doosje thuisbezorgd krijgen. Vanuit je luie stoel macarons bestellen, hoe geweldig is dat…? Culy plaatste de allereerste bestelling in de vernieuwde webshop en zette uiteraard de tanden in de bestelde macarons.

Poptasi heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld waarmee ze macarons gekoeld kunnen versturen met de gewone pakketpost. In hun winkel aan de Gerard Doustraat hebben ze dagelijks 26 verschillende macarons. In de vernieuwde webshop kun je een doosje met allemaal dezelfde macarons bestellen, maar ook een persoonlijke selectie maken. Er zijn meer dan 35 (!) verschillende smaken om uit te kiezen: van salted caramel (onze favoriet) tot stroopwafel tot pistache. Oh!

poptasi-webshop3

De webshop is hier te vinden. Bestellen is super easy: je kijkt in het overzicht van smaken welke je lekker vindt, en sleept de macarons naar je virtuele winkelmandje. Kies en sleep, kies en sleep… totdat je er genoeg van hebt – en dat is lastig, kunnen we jullie vertellen.

Vervolgens vul je je adresgegevens in of kies je de optie om de macarons zelf bij Poptasi in Amsterdam op te halen (dan zijn er uiteraard ook geen verzendkosten). En klaar ben je! Als je vóór 14:00 uur je bestelling hebt plaatst, dan wordt deze de volgende werkdag bezorgd. Maar let op: bestel je op zondag, maandag of dinsdag dan wordt je bestelling woensdag bezorgd. Als je voor de optie Afhalen in winkel hebt gekozen, dan staat je bestelling de volgende (werk)dag voor je klaar in de winkel (let wel op: op zondag en maandag zijn ze gesloten).

Over de smaak kunnen we kort zijn: die is super. Maar dat wisten we ook al voordat we bestelden, want we zijn kind aan huis aan de winkel in Amsterdam. Maar hoe heerlijk is het dat je deze macarons nu ook thuis kan laten bezorgen! PostNL mailt je van tevoren een track & trace code zodat je macarons nooit kwijtraken. In het stevige pakket zit tevens een koelelementje, zodat de macarons vers blijven.

Kortom: onze bankrekening moet oppassen niet geplunderd te worden. We willen elke week wel bestellen! Welke smaak is jouw favoriet?

poptasi-webshop2poptasi-webshop4

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.