Redactie
Redactie Gadgets 16 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

De tofste pizza gadgets voor alle pizza-lovers

Vandaag is het internationale pizza dag! Je hoort het goed; een hele dag die in het teken staat van je favoriete voedselgroep. Speciaal voor deze dag verzamelden wij de leukste pizza gadgets voor je.

Of je nou liever gaat voor een klassieke pizza pepperoni of een glutenvrije vegan optie; met pizza kan je nooit echt de mist in gaan. Dat geldt wat ons betreft ook voor pizza gadgets voor je huis.

Dit zijn 5 hilarische pizza gadgets voor in huis

 

1. Koud in huis? Dit is de oplossing

Het lijkt áltijd te lang te duren voordat de bezorger eindelijk aanbelt met je pizza. Gelukkig kun je in de tussentijd wachten en smachten onder je pizza dekentje.

Je kunt een vette pizza deken scoren op Amazon. Of ga voor dit grappige pop-art exemplaar.

pindakaasbrood
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

2. Een lekkere pizza lamp

Niet de meest goedkope manier om deze internationale feestdag te vieren, maar op Etsy kun je een blitse pizza neonlamp kopen. De kleur mag je zelf kiezen, dus een pimpelpaarse pizza is ook een optie. Droom groot!

pindakaasbrood
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

3. Voor bij het dekentje: een pizza kussen

Ronde kussentjes zijn sowieso hot and happening voor je interieur, dus sla twee vliegen in één klap met dit ronde pizza kussentje. Looks cute en is de perfecte maat voor je hoofd. Een goede combinatie met de pizza deken.

Bron:

4. Tik, tok, het is een pizza klok

Ben je nog steeds aan het wachten op die pizza? Erg vervelend, maar minder vervelend als je een pizza klok hebt om naar te kijken. Je maag gaat er misschien iets meer van knorren, maar je zult je meer verheugen op de pizza die binnen nu en een uur op jouw stoep arriveert.

 

5. Slapen onder een pizza dekbed

Voel je een pizza coma aankomen? Dan is het nu eindelijk tijd om onder de wol te kruipen. En die wol ziet eruit als – je raadt het al – een pizza! En dan maar slices, eh schaapjes tellen. Je vindt een hip pizza dekbed op bol.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.