Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 12 sep 2017

OMG: er is nu kauwgom met de smaak van macarons

Pijn in je oren tijdens het vliegen? Geen betere remedie dan kauwgom kauwen. En dat wordt al helemaal leuk met de kauwgom die Air France speciaal ontwikkelde voor haar passagiers! Die kauwgom is er namelijk in twee hele bijzondere smaken…

Kauwgom van Air France

Wanneer een vliegtuig opstijgt of gaat landen, verandert de luchtdruk in de cabine. Dat kan ervoor zorgen dat je oren dicht gaan zitten. Irritant, maar gelukkig makkelijk te verhelpen door tijdens het opstijgen of landen op kauwgom te kauwen.

Vliegtuigmaatschappij Air France maakt het helemaal leuk en ontwikkelde samen met haar reclamebureau BETC haar eigen lijn met kauwgom. Hun La Gomme à Mâcher heeft typisch Franse smaken: pistache-macarons en crème brûlée.

Waar te koop?

De kauwgom van Air France is verkrijgbaar tijdens vluchten die de maatschappij aanbiedt van Parijs naar Los Angeles, San Francisco en Mexico. Ook ligt ‘ie in de lounges van Air France op vliegveld Charles de Gaulle in Parijs.

Helemaal tof: je kunt ‘m ook online bestellen op de website van Air France. Tip: bestel wel samen met een groep vrienden, dan kun je de verzendkosten naar Nederland (à € 15,- euro) samen delen. De Gomme à Mâcher zelf kost € 3,50 per pakje.

kauwgom macarons pistache
kauwgom crème brûlée

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
OMG: er is nu kauwgom met de smaak van macarons
Sluiten