Culy
Culy Inspiratie 15 januari 2014

Oh my: McDonald’s Hong Kong serveert Ferrero Rocher koffie

Zo nu en dan introduceert McDonald’s een speciaal menu en de ene keer nog gekker dan de andere keer. Maar wat ze nu toch in Hong Kong hebben bedacht… 

Het nieuwe menu is ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse Ferrero. Het merk dat bekend staat om haar goddelijke bonbons met onder andere hazelnoten en chocolade en niet te vergeten producent is van Nutella.

MCDO

Het assortiment bevat twee drankjes en één koffiecakeje geïnspireerd op de producten van het merk. Zo is er een ‘White Chocolate Coffee’ die smaakt naar Ferrero’s Raffaello (de witte-chocoladeballetjes met kokos) en is de ‘Golden Nutty Mocha’ een vloeibare versie van de iconische Ferrero Rocher. Gemaakt met gestoomde melk, chocoladesaus, espresso en hazelnootsiroop.

Tot slot bestaat het taartje uit zeven lagen, met onder andere een bodem van koekjes, chocolade- en koffiemousse, mascarpone en chocoladeroom. Voordat we het beste van alles vergeten: elk van de items wordt vergezeld door een Ferrero bonbon. Op naar Hong Kong dus!

MCDO

Ook zo’n fan van de bonbons? Kijk dan op onderstaande foto voor ons recept voor de voortreffelijke Ferrero Rocher taart.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Oh my: McDonald’s Hong Kong serveert Ferrero Rocher koffie
Sluiten