Culy
Culy Inspiratie 12 augustus 2013

McDonald’s Japan serveert burger met zwarte truffel

Eens in de zoveel tijd lanceert McDonald’s nieuwe specials en afgelopen juli was het in Japan tijd voor een trio culinaire burgers belegd met plakjes ananas, chorizo en.. Zwarte truffel! 

Als onderdeel van de Quarter Pounder Jewelry Premium Burgers werden de burgers verkocht voor omgerekend €7,49 per stuk. De namen van de burgers? Gold Ring (met gegrilde ananas, bacon, kaas en barbecuesaus), Ruby Spark (met chorizo, avocado en peperkaas) en Black Diamond (met gebakken paddestoelen, uien, kaas en – uiteraard – zwarte-truffelsaus).

Niet alleen de ingrediënten waren exclusief, ook aan de verpakking is aardig wat aandacht besteed. Anders dan de Big Mac en reguliere Quarter Pounder werden ze geserveerd in glanzende bakjes en kreeg je ze mee in een prachtig papieren tasje, bedrukt met de gouden letter M.

Helaas was de actie maar van korte duur en werden ze slechts één dag verkocht in McDonald’s Japan. Of ze ooit deze kant op komen, dat durven we je niet te zeggen. Hopen zullen we in ieder geval zeker..

McDonalds_QuarterPounderJewelry
burger
Bron: Luxuo

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
McDonald’s Japan serveert burger met zwarte truffel
Sluiten