Redactie
Redactie Inspiratie 25 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Nederland krijgt eigen versie van ‘The Great British Bake Off’

Goed nieuws voor bakfanaten: er komt een Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ op de publieke omroep. Het programma gaat Heel Holland Bakt heten en zal vanaf juni te zien zijn bij omroep MAX.

In Heel Holland Bakt wordt er op zoek gegaan naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op. Spannend, wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?

Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Je kunt je nog tot 1 maart opgeven voor deelname aan het programma Heel Holland Bakt, via deze link.

ZsqneouIalI

Over The Great British Bake Off

The Great British Bake Off van de BBC is sinds de start in 2010 een kijkcijferhit en heeft ervoor gezorgd dat de mensen thuis massaal aan het bakken zijn geslagen. De finale van het derde seizoen trok maar liefst 7,2 miljoen kijkers en was daarmee het best bekeken BBC2 programma van de afgelopen zes jaar. Het succesvolle bakprogramma is inmiddels aan meer dan tien landen verkocht waaronder Amerika, Australië en Frankrijk.

1800084-high_res-t_2316957b

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.