Redactie
Redactie Inspiratie 30 sep 2013
Leestijd: 1 minuut

Online delicatessen shoppen bij het Parijse Fauchon

Voor velen is Parijs de stad van de liefde, maar voor ons is het toch echt de uitgelezen plek om onze culinaire dromen waar te maken. Dagen kunnen we struinen door de mooiste kookwinkels, boetiekjes en patissiers, maar waar we écht ons  hart kunnen luchten, is traiteur en delicatessenwinkel Fauchon. En het goede nieuws voor vandaag? Je kunt er ook online producten bestellen! 

Hoewel de magie van Fauchon aan het Place de la Madeleine (onze favoriet) niet te overtreffen valt, moeten we soms toch alternatieven zoeken als een bezoekje aan Parijs niet direct in het verschiet ligt. Fijn is daarom de webshop waar je een deel van het assortiment kunt bestellen en op je deurmat in Nederland kunt laten bezorgen.

Macarons en ijsjes zitten er niet in, maar wel bijvoorbeeld de mooiste theesoorten, rillettes (doen!) en confitures. Eigenlijk zo’n beetje alles wat je langere tijd kunt bewaren en niet gekoeld hoeft te worden.

De prijzen zijn online min of meer hetzelfde, alleen komen er natuurlijk nog verzendkosten bovenop. Deze zijn voor bestellingen naar Nederland €13,- en betalen kan via PayPal en creditcard.

Bron: Bizmac

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.