Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 24 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Topidee: jongeren t/m 25 jaar krijgen 50% korting in sterrenrestaurants

Eten in een sterrenrestaurant voor de halve prijs? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch houdt Organisatie Jeunes Restaurateurs (JRE) van 5 t/m 11 juni de jaarlijkse JRE Jongerenweek.

Jongeren t/m 25 jaar krijgen in die week maar liefst 50 procent korting bij toprestaurants die zijn aangesloten bij de organisatie. Leuk weetje: Culy’s hoofdredacteur Monique deed dit ooit toen ze zestien was, en sindsdien was haar liefde voor fine dining geboren.

Korting bij 37 sterrenrestaurants

Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs (onder de 42 jaar). Meer dan 350 restaurants en 160 hotels uit 16 landen (van Australië tot Oostenrijk) zijn hierbij aangesloten. Tijdens de JRE Jongerenweek kun je Nederlandse sterrenrestaurants ontdekken voor de helft van de prijs.

JRE jongerenweek
Bron: Jeunes Restaurateurs

Wie doen er mee?

Dat zijn in Nederland onder andere De Vrienden van Jacob in Duin en Kruidberg, De Rozario in Helmond, De Saffraan in Amersfoort, Hemingway in Bergen op Zoom en restaurant Eindeloos in Leeuwarden.

Check de website voor de volledige lijst aan deelnemende restaurants.

JRE Jongerenweek

Opgelet: de voorwaarden zijn dat je onder de 26 jaar oud bent (je moet je legitimatiebewijs meenemen) en dat je telefonisch reserveert bij het restaurant van je keuze, onder vermelding van je leeftijd. De korting geldt alleen op de menuprijs voor het eten, exclusief drank.

De JRE Jongerenweek duurt van 5 t/m 11 juni 2017. Sla je slag en reserveer!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.