Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze hippe blusdekens voor je keuken zijn een lust voor het oog

Een ongeluk in de keuken zit in een klein hoekje en een brandje al helemaal. Van vlam in de pan tot aan een theedoek die nét iets te dicht bij de kookpit lag: we’ve all been there. Het beste kun je daarom een blusdeken paraat hebben. En laat Naaais nou toevallig waanzinnig hippe blusdekens maken…

Hippe blusdekens

Een blusdeken is een praktisch ding, maar je moet ‘m wel bij de hand hebben. Want als je wok of grillpan ineens in de hens vliegt (god verhoede het!) moet je die blusdeken razendsnel kunnen vinden. En dus niet – laten we zeggen – het hele keukenkastje eerst uit moeten mesten.

Het Nederlandse bedrijfje Naaais biedt daarvoor dé oplossing: zij maken blusdekens die zó mooi zijn, dat je ze gewoon aan de muur van je keuken wil hangen. Veilig binnen handbereik dus en dan zijn ze ook nog eens razend leuk om naar te kijken.

> Lees ook: brand in de keuken: alles over voorzorgsmaatregelen en blussen

Naaais hippe blusdeken
Bron: Naaais

Van kreeft tot artisjok

De blusdekens van Naaais worden in samenwerking met duurzame bedrijven gemaakt en zijn volledig goedgekeurd. Je krijgt er ook nog eens levenslange garantie op. En dan zijn ze er ook nog eens met de leukste (Dutch) designs.

Van chique vegan leer tot aan een blusdeken met aapjes of – voor de échte foodies – met een artisjok, kreeft, flesje wijn of struikje boerenkool. How naaais!

De blusdekens kosten 39,95 (de versie van vegan leer € 49,95) en zijn 1.20 bij 1.80 meter. Op de achterkant staan uitgebreide instructies. Ze zijn ook geschikt voor personen. Wel nog even goed om te weten: een blusdeken is niet geschikt voor vet- en frituurbranden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.