Redactie
Redactie Inspiratie 9 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Hidde de Brabander begint webshop: The Grown Up Candy Shop

Hidde de Brabander, de patissier waar wij al menig jubelend artikel over schreven, heeft zijn eigen webshop geopend: The Grown Up Candy Shop. In deze webwinkel vind je allerlei heerlijke producten van Hidde’s bedrijf Dreams of Magnolia.

Zo vind je er Hidde’s handelsmerk, de verrukkelijke nougat. Uiteraard in allesbehalve standaard smaken: Japanse frambozen, knick-knack candy, veenbesjes met Chinese Five Spice kruiden, pistache en amandelen, of een heerlijke reep nougat met gebrande en ongebrande amandelen met zeezout. Loopt het water je al in de mond…?

Aan alle details is gedacht: zo zijn de amandelen die worden gebruikt in de nougat gerookt op de Big Green Egg met houtsnippers van minstens 60 jaar oude Schotse whiskeyvaten. Not your average flavour! Goedkoop is de nougat niet, maar voor deze smaak betaal je vast met liefde wat meer. De prijzen voor een reep van 100 gram liggen tussen € 4,50 en € 6,-. De verzendkosten bedragen € 2,50 en betalen kan via iDeal.

Vooralsnog is er een kleine selectie ambachtelijke producten te koop via de webshop. Dit wordt later dit jaar uitgebreid met meer producten, waaronder hele speciale koekjes.

De goddelijke nougat van Hidde moesten wij natuurlijk ook even uittesten. En oh, wat zijn het bijzondere smaken. Je maakt hier werkelijk iedereen blij mee. Een ultiem cadeautje!

culy-9165culy-9163culy-9169culy-9171

Het servies gebruikt op de foto’s is het Jamie Oliver servies, verkrijgbaar bij Albert Heijn t/m 27 januari 2013.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.