Auke Sprangers
Auke Sprangers Inspiratie 15 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort jarig? Bij deze plekken regel je gratis eten op je verjaardag

Wie jarig is trakteert, en dat doen we dan ook maar al te graag door middel van – als het even kan – een overdreven grote verjaardagstaart. Maar, Nederlands als we zijn, prijkt de behoefte aan gratis materiaal bovenaan de prioriteitenlijst. Dus, speciaal voor de gretige grijpertjes onder ons: dit zijn de plekken waar je moet zijn om gratis eten op je verjaardag te hosselen.

Zeg eerlijk, ook jouw hart maakte een gulzige sprong toen je dit artikel zag.

Binnenkort jarig? Bij deze plekken regel je gratis eten op je verjaardag

We vonden dit briljante lijstje bij TikTokker Somi Lynda van Driplist: sowieso een vermakelijke volgtip voor typische Nederlandse gewoontes. Dus pak je Google Maps er maar bij en vul de volgende adressen in op de avond voor je verjaardag. Dat wordt een dagje profiteren in de gloria.

Tompouce

Laten we beginnen met the obvious. Ben je nog niet bekend met het fenomeen gratis verjaardagstompouce bij HEMA dan mogen we je sowieso van harte feliciteren: jouw verjaardag begint de volgende keer met een tompouce in de ochtend. Je leest het goed: de bekendste feestsnack van Nederlands, gratis op je verjaardag: Nederlandser kan niet. Je haalt ‘m op met de HEMA-app.

Donut

Je bent jarig of je bent het niet: onbeperkt snacks is een belangrijke eis. Goed nieuws: je fietst hierna meteen door naar Dunkin’ Donuts voor een gratis – verrassing – donut. Ook hier geldt: haal de voucher op in de app. Gratis eten op je verjaardag is nog nooit zo makkelijk geweest.

donuts
Bron: Pexels

IJs

Kun je geen pap meer zeggen? Dat komt goed uit, want bij McDonald’s word je getrakteerd op een ijsje of een andere snack. Aan jou dus de keuze hoe je deze dag indeelt: doe je dat slim dan vink je drie maaltijden af op een dag. Ook een idee: haal de snacks op en geef ze weg aan iemand die er nog blijer van wordt. Trakteren 2.0.

Meer tips voor op je verjaardag:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.