Redactie
Redactie Inspiratie 28 nov 2012
Leestijd: 2 minuten

Goede online shops voor koffiebonen

Wij zijn dol op het gebruiken van goede koffiebonen, lekker vers gemaald, en dan zo je espressomachine, percolator, clever dripper of good old koffiepot met filter in. Maar waar halen we die bonen het liefst, zonder onze luie stoel te verlaten? Juist, online shoppen is de truc. Dit zijn onze favoriete webshops voor goede bonen.

Wereldkoffie
Op deze site bestel je Single Origins of bonenmelanges van een Nederlandse koffiebrander die zijn bonen over de hele wereld haalt. Maar je vindt hier ook handige accessoires zoals opschuimers, waterkokers en zelfs servies.

Van Pommeren
Geen beauty van een webwinkel, maar wel een mooi assortiment van Italiaans, Spaans en in Nederland gebrande bonen.

Simon Lévelt
Een bekende naam natuurlijk, een winkel (en webshop) die veel meer verkoopt dan alleen koffie (thee, bijvoorbeeld). Lekker groot assortiment en snelle service.

Kaldi
Bij Kaldi bestel je heerlijke koffie in allerlei merken, soorten, smaken en hoeveelheden. Naast gemalen koffie kun je er ook terecht voor pads of cups, mocht je die willen.

KoffiePiraat
KoffiePiraat.nl heeft een groot assortiment koffiebonen en gemalen koffie van allerlei merken, van Lavazza en Illy tot De Roccis, Melitta en Splendid. Er zijn veel melanges, met puur Arabica of juist een deel Robusta bonen. Ook diverse soorten gemalen koffie en koffie in pads en capsules zijn hier te koop.

Koffievoordeel
Voor de koffieliefhebbers die graag op de prijs letten. Geen prachtige shop, wel goede bekende merken met aantrekkelijke prijzen.

Koffiecentrale
Erg groot assortiment en alle grote namen zijn vertegenwoordigd. Zowel hele bonen als gemalen, en daarnaast ook nog capsules.

Brandmeesters
Het bekende label Brandmeesters doet aan Roasting on Demand. Verser dan vers. “Koffie is een natuurproduct waar je na het branden zo snel mogelijk van moet genieten” zeggen xze. In de Brandmeester’s Webshop branden ze onze koffies daarom uitsluitend op bestelling. Via de soorten en categorieën kun je binnen de Brandmeester’s koffie’s zoeken van ‘mild’ tot ‘krachtig’ en onder welke omstandigheden onze bonen zijn geteeld.

Doppio
De steengoede koffieketen in Nederland heeft ook een fijne webshop. Vooral mooi zijn de eigen raw bonen uit Columbia, Kenia, Brazilië, Ethiopië, Panama en El Salvador.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.