Redactie
Redactie Inspiratie 28 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Trailer: Jamie Oliver’s nieuwste tv-programma ‘Food Fight Club’

Zijn nieuwste tv-show is nog maar net in Nederland op de buis en hij is alweer druk bezig met zijn volgende project. In Jamie & Jimmy’s Food Fight Club gaat hij samen met oude vriend en tevens tv-bekende Jimmy Doherty op zoek naar de lekkerste producten van Groot-Brittannië en dagen ze andere landen in Europa uit om de wedstrijd aan te gaan wie de lekkerste worsten, sauzen en desserts maakt.

Tijdens het programma worden verschillende thema’s aangehaald als worsten, desserts en kazen en gaan ze samen op zoek naar de beste varianten in Groot-Brittannië. Vervolgens reizen ze af naar het land dat claimt de beste variant hiervan te maken, om voor eens en altijd uit te zoeken wie het product het beste maakt.

Jamie met links Jimmy Doherty, bekend van het Britse programma Jimmy’s Farm

De wedstrijden worden gespeeld met landen als Duitsland, Frankrijk en Italië en op deze manier hopen ze de rest van Europa te overtuigen van hun liefde voor en de kwaliteit van Brits eten. De naam van het programma is een parodie op de (bijna) gelijknamige film uit 1999 Fight Club waarin Brad Pitt en Edward Norton een zogenaamde fight club oprichten.

De eerste aflevering zal op 6 december 2012 worden uitgezonden op de Britse zender Channel4, of het programma ook in Nederland zal worden uitgezonden is helaas nog niet bekend. Wel hebben we voor nu alvast de vermakelijke trailer van het programma waarin we alvast kennismaken met de strijdlust van Jamie & Jimmy.


Jamie fight club4JAMIE_CONCEPT_V3_905TEST_LOGO_v3_905

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.