Redactie
Redactie Inspiratie 26 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws: MaMa Kelly opent een knalroze restaurant in Amsterdam

Vanaf 13 november 2017 opent restaurant MaMa Kelly in Amsterdam officieel haar deuren. Het restaurantconcept met de befaamde kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en breidt nu uit met een tweede vestiging in de hoofdstad.

In het pand in het Olympisch Stadion wordt de laatste hand gelegd aan een spraakmakend roze interieur. “Pink is not a color, it’s an attitude”, aldus de eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo, die met het interieur van de kersverse MaMa Kelly een statement wil maken.

Voor het opzienbarende interieurontwerp van MaMa Kelly Amsterdam liet hij zich inspireren door een piepklein roze winkeltje in New York op aanraden van zijn vrouw en business partner Willemien. Het pand krijgt vier etages; vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze wordt er messing, leer en eikenhout toegepast.

MaMa Kelly Amsterdam opent op 13 november 2017 in Olympisch Stadion 35 te Amsterdam. Inmiddels is het reserveringssysteem via de website geopend en kunnen gasten een reservering maken voor het diner vanaf 13 november.

Foto’s: De Horeca Fabriek

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.