Redactie
Redactie Gadgets 15 okt 2013
Leestijd: 2 minuten

Win: een gesigneerd exemplaar van het culinaire boek ‘Down To Earth’

Het is boekenweek bij Culy! Op 17 oktober verschijnt ‘The culy way of life’  (het boek van Culy’s Monique) en gisteren kwam ‘Down To Earth’ uit. Je weet wel… het gezamenlijke fotoboek van  sterrenchef Jacob-Jan Boerma en voormalig nieuwslezeres Sacha de Boer. Culy’s Joyce ging in juni met de twee op pad om een kijkje achter de schermen te nemen en gisteren haalde ze voor Culy de 5 speciaal gesigneerde exemplaren op. Want die zijn vanaf nu bij Culy te winnen!

Tekst en foto’s: Joyce Bielderman

Bij een nieuw boek hoort een officiële presentatie. En dit keer is de locatie De Leest** in Vaassen, het restaurant van chef Jacob-Jan. Samen met Sacha presenteert hij deze dag hun gezamenlijke boek op gepaste wijze. Met – natuurlijk – een paar gerechten en hapjes uit het gezamenlijke werk. Een kort fotoverslag en een prijsvraag. Want Culy mag 5 gesigneerde exemplaren weggeven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De voorbereidingen
De presentatie is pas in de middag. Maar de keuken staat al sinds vanochtend vroeg op scherp. Gamba’s worden aan stokjes geregen, mini-bapao’s gevuld en groentes gesneden. Klinkt als een typische ochtend in de keuken van De Leest**. Niets is minder waar…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkeuken1

Net een tikje anders
De gerechten die vandaag worden bereid staan niet op de kaart bij De Leest**. Het zijn de gerechten die Jacob-Jan voor het boek heeft bedacht. En omdat iedereen die moet kunnen maken, demonstreren Sacha en Jacob-Jan even aan de pers hoe dit werkt. Met hun boek als geheugensteun!

Sacha_JJ_keuken2_small

Een voorproefje
Terwijl Sacha en Jacob-Jan de pers te woord staan, werken ze in de keuken hard aan het serveren van de hapjes. Zo kunnen de gaten – voordat het boek officieel gepresenteerd wordt – alvast proeven wat ze te wachten staat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is officieel!
Natuurlijk zijn Jacob-Jan en Sacha trots op hun boek. Daarom signeren ze maar wat graag een paar exemplaren voor Culy. Nog snel even voor de officiële presentatie en het persmoment… Wij zijn er maar wat trots op dat we 5 boeken weg mogen geven. Maar daar moet je wel wat voor doen…

De prijsvraag
Wil je ‘Down To Earth’ winnen? Ga dan naar onze Facebook-pagina, laat weten waarom je dit boek zou willen winnen en maak kans. De 5 winnaars worden maandag 21 oktober gekozen en gemaild.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.