Redactie
Redactie Gadgets 5 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Van doodshoofd tot diamant, de meest bijzondere KitchenAid’s

Elke bakker, kok, zoetekauw en lekkerbek droomt ervan: een prachtige KitchenAid keukenmachine op het aanrecht. Ze zijn zo leuk, mooi en fijn om mee te werken, everybody loves it!

Taarten bakken, meringues maken of zelfs een eiwit kloppen wordt met dit stukje prachtwerk voor iedereen leuk en vooral makkelijk gemaakt. Wat de KitchenAids ook zo leuk maken is dat ze in verschillende kleuren en uitvoeringen komen, van de klassieke rode tot felroze en kikkertjesgroen, om bij weg te smelten dus.

Een turquoise keukenmachine op je aanrecht is leuk, maar eentje in een speciaal thema is nog leuker! Gelukkig denkt KitchenAid er zelf zo ook over en hebben ze een speciale lijn met bijzondere uitvoeringen ontwerpen. De thema’s zijn Peace, Skulls and Bones, Ladybugs en als klap op de vuurpijl Wonder Woman. Als je nu nog niet op het puntje van je stoel zit weten wij het ook niet meer.

Uit minder leuke ervaringen weten we dat dit soort prachtige speciale uitvoeringen meestal gepaard gaan met minder prachtige speciale prijsjes.. Zo ook deze. Om een groen met lieveheersbeestjes versierde KitchenAid op je aanrecht te hebben staan zul je eerst naar Brazilië moeten vliegen, ze zijn namelijk alleen daar te koop.

Hopelijk zijn ze binnen aanzienbare tijd in Nederland verkrijgbaar, wanneer het zo ver is zijn wij de eersten die dit heugelijke nieuws met je zullen delen. Voor nu is het dus nog even wachten.. en dromen.. en wachten…

Kitchenaid4Kitchenaid2KitchenaidKitchenaid3

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.