Redactie
Redactie Inspiratie 5 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

22 januari start het nieuwe tv-programma The Taste van Nigella Lawson & Anthony Bourdain

Al eerder dit jaar schreven we over het nieuwe televisieprogramma van Nigella Lawson en Anthony Bourdain, genaamd The Taste. Nu komt het toch echt een stuk dichter bij. Vandaag werd namelijk bekend dat de eerste aflevering eind januari zal worden uitgezonden.

Beide rocken ze de keuken en zetten ze de culinaire televisiewereld op z’n kop. Met hun altijd aanwezige enthousiasme en goddeiljke gerechten (die iedereen lijkt te kunnen maken) veroveren ze de wereld en wordt iedereen op slag verliefd op ze.

Vanaf 22 januari 2013 zal het programma genaamd The Taste verschijnen op de Amerikaanse televisiezender ABC, helaas vooralsnog niet in Nederland. Het programma gaat over 4 bekende chefs die verschillende teams amateurkoks coachen tijdens wekelijkse wedstrijden en culinaire uitdagingen. Aan het eind van iedere aflevering zal 1 iemand afvallen na een gezamenlijke én individuele proef.

Wie de bekende chefs zijn is helaas nog niet bekend, maar dat het interessant gaat worden staat vast. De eerste aflevering begint om 20:00 en zal gelijk een 2 uur durende special worden, de resterende afleveringen duren ieder 1 uur en worden vanaf de 29e iedere dinsdag op hetzelfde tijdstip uitgezonden.

Tot onze grote spijt kunnen we je nog niet verblijden met het nieuws dat het programma op den duur ook in Nederland zal worden uitgezonden. Wanneer we daar meer over weten, laten we het jullie uiteraard gelijk weten.

NigellaAnthony Bourdain

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.