Redactie
Redactie Gadgets 2 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Rutgers (Heel Holland Bakt) nieuwe kookboek: Rutger Bakt Feestelijk

Eind oktober verschijnt het tweede boek van Rutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt: Rutger Bakt Feestelijk! Met 40 feestelijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland.

In dit boek staan 40 heerlijke recepten voor de feestdagen. Van originele broden voor de bij brunch en ambachtelijke koekjes, cakes en taarten voor bij de koffie tot spectaculaire taarten om het feestdiner mee af te sluiten. Luxe parfaits, macarons, gelukskoekjes voor een grand dessert en natuurlijk de bekende klassiekers voor bij de bubbels.

In een extra hoofdstuk met handige basisrecepten en -technieken legt Rutger stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld soezendeeg maakt en wat het tempereren van chocolade precies inhoudt. De recepten worden ondersteund door mooie fotografie en Rutgers persoonlijke herinneringen over bakken voor de lekkerste periode van het jaar.

Zodra de definitieve datum van Rutger Bakt Feestelijk bekend is, lees je het op Culy.nl!

Over Rutger

Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire tv-programma ‘Heel Holland Bakt’. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Wanneer hij niet als recoveryverpleegkundige in het ziekenhuis werkt, staat Rutger het liefst te bakken. Van zijn hand verscheen eerder Rutger Bakt.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.