Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Gadgets 13 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Met deze pindakaasmachine heb je een tap met verse pindakaas in huis

Een pot pindakaas in de kast hebben is wat ons betreft al puur geluk. Maar deze pindakaasmachine is al helemaal iets waarvan we hartjes in onze ogen krijgen. Je zet het ding op je aanrecht en hebt elk moment van de dag super verse pindakaas tot je beschikking.

Pindakaasmachine

Je zou de pindakaasmachine kunnen zien als een pindakaastap in huis. Je hoeft er alleen maar pinda’s in te gooien, de machine aan te zetten en wat olie toe te voegen. En vervolgens verliefd toe te kijken terwijl de verse pindakaas uit deze machine stroomt.

Ook fijn: onder de tap kun je natuurlijk direct koekjes houden of stukjes appel of banaan. Of wat dacht je van een brownie of een stuk cheesecake?

Peanut butter maker @800 #peanutbuttermaker #hoa010517

3 Likes, 3 Comments – Hoa010517 (@hoa010517) on Instagram: “Peanut butter maker @800 #peanutbuttermaker #hoa010517”

Maak elke notenboter die je wilt

Overigens is de pindakaastap niet voorbehouden aan pindakaas alleen: je maakt er ook amandelboter, cashewboter, hazelnootboter en welke notenboter je dan ook maar kunt bedenken mee.

De gadget is van het merk SMART. Voor € 64,- euro kun je ‘m hier kopen en wordt ‘ie naar je Nederlandse keuken verscheept.

Past het lekkere retro uiterlijk van deze pindakaasmachine niet in je interieur? Zelf pindakaas maken kan ook zonder deze gadget. Het kan namelijk gewoon in de keukenmachine! Olie toevoegen is ook niet nodig, een snufje zout is wél lekker. Maar ja, dan heb je natuurlijk niet zo’n tap op je aanrecht staan waar je verliefd naar kunt kijken…

Lekkere recepten met je verse pindakaas:

The Peanut Butter Machine Tamang tama pang kare kare or pang negosyo!! ??? Pm/Sms/Viber 09298893901 for you orders. #peanutbutter #peanutbuttermaker #peanutbutterph

4 Likes, 4 Comments – AC’s STORE HUB (@acstorehub2) on Instagram: “The Peanut Butter Machine Tamang tama pang kare kare or pang negosyo!! ??? Pm/Sms/Viber 09298893901…”

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.