Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gadgets 21 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Nieuw bij HEMA: de koffiecapsule maker

HEMA staat natuurlijk bekend om hun toffe producten en handige nieuwigheidjes. Wij werden dan ook razend enthousiast van hun nieuwste ‘gadget’: de koffiecapsule maker.

Deze tool is een slimme oplossing voor iedereen die een koffie apparaat heeft waar de vaak dure capsules in gaan.

Je kunt nu namelijk je éigen capsules maken, met elke koffie die je maar lekker vindt. Slim! Een groot voordeel is dat de capsules navulbaar zijn, hierdoor heb je veel minder afval.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je vult de capsule met je favoriete gemalen koffie. Die kan van HEMA zijn, maar ook een van je eigen lievelingskoffies. Je plaatst de aluminium deksel op de capsule, doet ‘m in de koffiecapsule maker, draai een kwartslag… en klaar ben je!

De dekseltjes gooi je na gebruik weg, maar de capsule kan in de vaatwasser en zo ruim 100 keer gebruikt worden.

Je homemade capsules zijn in elke capsulemachine te gebruiken en door de dekseltjes kan de koffie ook goed erdoorheen geperst worden.

Twee kits

Er zijn twee kits: een starterkit en een navulkit. De starterkit bestaat uit de koffiecapsule maker en een houder, twee navulbare cups en 100 dekseltjes (deze laatste gooi je dus na elk kopje koffie weg). In de navulkit zit 1 cup en 200 deksels.

Een lekkere tip: voeg bijvoorbeeld een beetje kaneel of cacao toe aan de koffie in het cupje, voordat je ‘m dichtdoet. Wij zijn fan!

De koffiecapsule maker is vanaf 26 september verkrijgbaar in de HEMA winkels en online via hema.nl.

 

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.