Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 21 sep 2016
Leestijd: 2 minuten

Robbies in Den Bosch: ontbijt en lunch met Franse flair

‘Zit ik nou in Parijs of in Den Bosch?’. Het is een vraag die bij je opkomt als je bij Robbies in Den Bosch vertoeft.

Hier kun je terecht voor ontbijt of lunch met de stijl van een tentje in Parijs. Niet voor niets hebben de gerechten op de menukaart ook allemaal een Franse naam. Leuk!

Robbies Den Bosch
Bron: Robbies

Ontbijten buiten de deur

In Amerika en in onze hoofdstad wordt er heel veel buiten de deur ontbeten. Wij pleiten ervoor dat die gewoonte ook doorslaat naar de rest van Nederland. Want hoe leuk is het wel niet om je dag te beginnen met iets héél lekkers, op een leuke plek?

Bij Robbies kun je vanaf 09:00 uur terecht voor een ontbijtje: yoghurt met granola en vers fruit, croissants met Franse boter en confiture of een uitgebreider ‘Petit Déjeuner Pour Deux’.

Leuk om eens goed buiten de deur te ontbijten met je lief! Heb je haast? Doe net als de Zuid-Europeanen en loop onderweg naar je werk gauw even binnen om een espresso weg te tikken aan de bar.

Latte macchiato liefdesverdriet

Voor dates kun je hier ook neerstrijken voor een koffie met een zalig gebakje: van een geweldige Bossche Bol (we zijn tenslotte in Den Bosch…), tot een Gâteau au Fromage of de Tarte Tropezienne.

Drink er een ‘Latte macchiato liefdesverdiet’ (met karamel, slagroom en cacao) bij of een vergeperste Jus du Jour.

Baguettes Parisiennes

Voor de lunch – pardon: déjeuner – zijn er diverse baguettes. Versgebakken zuurdesembrood van het Vlaamsch Broodhuys wordt belegd met gehaktbrood met grove mosterd van Traiteur Saveurs of met Camembert, confituur van ui en frambozen. De Croque Monsieur en Croque Madame mogen natuurlijk ook niet ontbreken op de Franse menukaart.

En heb je zin in een borrelhap? Ga voor een Plateau de Fromages of een Plateau de Charcuterie.

Check ook zeker de brunchkaart: heerlijk voor een luie zondag met vrienden of familie. Net als de New Yorkers doen!

Ga brunchen in Den Bosch

Robbies is trouwens een complete concept store, waar je kunt lunchen en winkelen. Je vindt ‘m aan de Verwersstraat in Den Bosch, in het voormalige oude bankgebouw. Robbies is elke dag geopend tot 18.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.