Redactie
Redactie Gadgets 5 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Cake Boss Buddy Valastro heeft nu een eigen bakboek

Bakfreaks opgelet: Buddy Valastro, de (kind of hysterische) bakheld uit de Amerikaanse serie Cake Boss op TLC heeft eindelijk ook een eigen boek. ‘Bakken met de Cake Boss’ kan nog wel eens je nieuwe bakbijbel worden. Met basisingrediënten zoals eieren, bloem, boter en suiker tovert Buddy met een jaloersmakend gemak beauty’s van cupcakes en taarten op tafel. Gelukkig is Buddy zo aardig geweest om al zijn geheimen op papier te zetten in dit heerlijke kookboek. 

In Bakken met de Cake Boss (wij vinden die ‘de’ persoonlijk nogal raar staan, Buddy is gewoonweg ‘cake boss’!) neemt Buddy je aan je hand mee in de zoete wereld van dubbele chocolate chip koekjes, Franse tompoezen en enorme soezentorens. Krijg je al trek? Het boek bevat meer dan 100 recepten van de categorie ‘mierzoet maar ontzettend lekker’. Er zijn recepten voor ‘beginners’ maar ook recepten voor diehard taartenbakkers die eens flink willen uitpakken.

Het boek begint met een (tekstuele) rondleiding door de keuken van Buddy en gaat via de basic keukengerei en benodigde basisingrediënten naar recepten voor simpele koekjes, goddelijk gebak, de lekkerste vruchtentaarten en vlaaien en geweldige themataarten en cupcakes. Eerst even oefenen met de basisrecepten? Kan ook: hier is een apart overzichtje van gemaakt.

9789048306794

Je maakt je eigen baksels natuurlijk af met een spectaculaire glazuurlaag of romige vulling. Wat te denken van een luxe Italiaanse botercrème of chocoladeganache? Het enthousiasme van deze tv-ster spat eraf, we krijgen meteen zin om de keuken in te duiken!

Je koopt het 344 pagina’s tellende boek voor €17,99 bij de boekhandel en o.a. Bol.com.

9789048306794_9
9789048306794_1

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.