Redactie
Redactie Inspiratie 6 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Eten op sterrenniveau in Versailles: Alain Ducasse opent er een restaurant!

Alain Ducasse, één van de belangrijkste chefs van dit moment, opent binnenkort een restaurant op misschien wel de mooiste plek ter wereld: het Paleis van Versailles! 

Voor het speciale project zal een deel van Versailles worden omgetoverd tot restaurant, waarbij Meneer Ducasse de leiding zal nemen.

Ducasse wordt al jaren geroemd om zijn kookkunsten en werd ook meerdere malen bekroond door Michelin. Op dit moment staat de sterrenteller op maar liefst 19 stuks, maar dat is duidelijk niet genoeg voor de Franse kok.

Geen zin om na het diner weer terug naar Nederland te rijden? Wees niet getreurd, naast het restaurant zal er ook een hotel worden geopend in het paleis. Dát noemen wij nog eens eten als een koning!

Naar verluid zullen het hotel en het restaurant haar deuren pas openen in 2018. Hoe het menu eruit zal komen te zien en wat de bijbehorende prijzen zijn is helaas nog niet bekend, maar wij verwachten alleen het beste van het beste.

Meer weten over Alain Ducasse? In 2011 was hij op bezoek bij College Tour. Bekijk onderstaande video voor de volledige uitzending.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.