Redactie
Redactie Inspiratie 6 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

En de winnaar van de Hellmann’s burger contest is….

Hellmann’s was op zoek naar de allerlekkerste hamburger van Nederland en vroeg bekende foodbloggers om hiervoor een hamburger recept in te sturen. De Hellmann’s Burger Contest is afgelopen! En de winnaar is….

Het broodje hamburger van Gewoonwateenstudentjesavondseet! Blogger Leonie kreeg de meeste stemmen op haar frisse broodje hamburger met Hellmann’s, tomaat, mozzarella, pesto, alfalfa en veldsla.

Leonie: “Ik vond het een giga lekkere burger. Wel totaal moeilijk om op te eten, zoals het bij een echt goede burger hoort. De burger bevat veel verschillende smaken, maar ze passen allemaal heel goed bij elkaar. De alfalfa zorgt ervoor dat het geheel mooi fris blijft, mozzarella en pesto geeft ‘m een Italiaans tintje en Hellmann’s zorgt ervoor dat het een lekkere smeuïge burger wordt.”

Je leest haar recept hier terug.

Leonie wint hiermee een Big Green Egg Small Complete, dé barbecue voor foodies. En natuurlijk eeuwige roem. Gefeliciteerd, Leonie! En aan alle andere bloggers die meededen aan de Hellmann’s Burger Contest, ontzettend bedankt, en we blijven genieten van jullie burgers.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.