Redactie
Redactie Drinken 2 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Chocoholics opgelet: Tony’s Chocolonely brengt chocolademelk op de markt

We kunnen er geen genoeg van krijgen, en we sprongen dan ook een gat in de lucht toen we dit goede nieuws hoorden. Tony’s Chocolonely’s heeft naast de allerlekkerste chocoladerepen, nu ook de allerlekkerste chocolademelk ontwikkeld. En ja, ook deze is gemaakt van de allerbeste biologische chocolade die slaafvrij en 100% natuurlijk gemaakt is.

Tony’s blijft bij hun roots en maakt alleen maar gebruik van de allerbeste biologische producten die onder eerlijke omstandigheden worden gemaakt. Voor de chocolademelk gebruiken ze naast de prachtige Ghanese chocolade, alleen melk van echte Hollandse koeien.

Het beste nieuws is: Tony’s Chocolonely chocolademelk is vanaf NU verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost €2,19 voor een fijn pak. Doe dus snel je jas aan en ren naar het dichtstbijzijnde filiaal, want dit wil je niét missen!

Hoe drink jij je chocolademelk het liefst? Koud, of juist warm? Met een flinke dot slagroom, of liever een beetje kaneel? We zijn benieuwd naar wat jij het lekkerst vindt, dus voel je vrij om je voorkeur achter te laten onderaan de pagina.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.