Redactie
Redactie Drinken 12 jun 2015
Leestijd: 2 minuten

Bij deze hotspots drink je de allerlekkerste gin-tonics

Zaterdag 13 juni vieren we World Gin Day: een dag die volledig in het teken staat van – je raadt het al – gin. Vorig jaar was de gin-tonic dé zomerhit en nog steeds zien we overal creatieve combinaties op het menu. 

Om deze heerlijke dag te vieren maakten we een verzameling van hotspots waar je de allerlekkerste gin-tonics kunt drinken.

1. Mossel & Gin

Wat ons betreft is Mossel & Gin de nummer één plek in Amsterdam om gin-tonics te drinken, en wel om een aantal redenen. Niet alleen is de kaart zeer uitgebreid, je kunt er ook zalig eten en met een prachtig terras is het er in de zomer heerlijk toeven.

Gosschalklaan 12, Amsterdam

2. Ballroom

Wil je World Gin Day in stijl vieren? Ga dan naar het World Gin Day-evenement bij Ballroom in Rotterdam. Dit zaakje serveert twee dingen: gehaktballen en gin-tonics. De ultieme plek dus om te komen voor een drankje (en een hapje) op deze heugelijke dag.

Witte de Withstraat 88b, Rotterdam

Bron: Facebook

3. Pure C

Een opmerkelijke plek voor een cocktail, maar zeker de moeite waard als je er in de buurt bent. Pure C is het sterrenrestaurant van Sergio Herman en Syrco Bakker en is gelegen aan het strand van Catzand-Bad, in Zeeuws-Vlaanderen. Hier worden de cocktails naar een hoger niveau getild, proef je zinderende smaakcombinaties en geniet je van het prachtige uitzicht op de zee. Hoewel je het misschien zou verwachten, kun je hier gewoon binnenwandelen voor een drankje.

Boulevard de Wielingen 49, Catzand-Bad

4. SPARK

SPARK in het Hilton The Hague werd in 2014 verkozen tot beste hotelbar van Den Haag en serveert een ruime selectie aan smakelijke cocktails. Ook fijn: er worden zalige hapjes geserveerd.

Zeestraat 35, Den Haag

5. Café Demain

Tot slot is er Café Demain waar je komt voor de cocktails van de prijswinnende bartender en live jazz muziek. Een fijne combinatie, en al helemaal samen met een goed glas gin-tonic. Genieten!

Lange Hezelstraat 58a, Nijmegen

Zomerse cocktail met gin en komkommer

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.