Dit wil je proeven: burrata-ijs met balsamico-caramel

Culy 5 jun 2015 Inspiratie

Geloof het of niet, maar het bestaat! Burrata-ijs is niet langer een combinatie van twee goddelijkheden (burrata en softijs), maar sinds vandaag werkelijkheid geworden. 

In de salon van cronutkoning Dominique Ansel kun je vanaf vandaag twee nieuwe ijssmaken proeven: gianduja (een soort chocolade-hazelnoot spread) en dus burrata.

Bestel je het burrata-ijs? Dan word je ook getrakteerd op een lading balsamico-caramel én gekonfijte aardbeien.

Here you go: close up on the Burrata Soft Serve with #balsamic caramel and fresh microbasil. There's a little while confit strawberry on the bottom of the homemade honey tuile cone. The flavors are simple and subtle, but so so good. (The ice cream window opens on the side door of #DominiqueAnselKitchen Friday-Sun from 12pm to 9pm). #timeisaningredient

A video posted by dominiqueansel (@dominiqueansel) on

Maar, ook de gianduja is een aanrader. Hierbij krijg je namelijk stukjes knapperige salted caramel, en wordt het ijs op smaak gebracht met een soort sinaasappelspray en zeezout. En: de hoorntjes zijn homemade en op smaak gebracht met honing. Yum!

Helaas worden de ijsjes alleen in de winkel van Ansel in NYC verkocht, dus rest ons de vraag: welke ijssalon in Nederland pakt dit idee op?

25f226fd_unnamed-1.xxxlarge_2x

Reageer op artikel:
Dit wil je proeven: burrata-ijs met balsamico-caramel
Sluiten