Redactie
Redactie Inspiratie 22 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Dit jaar geen nieuwe restaurantgids van SpecialBite

Ieder jaar in november verschijnt de SpecialBite restaurantgids in alle winkels, maar helaas komt daar dit jaar verandering in. Vanwege de lastige marktomstandigheden heeft de organisatie van SpecialBite besloten dit jaar de gids niet te publiceren. Of de website en app blijven bestaan is nog niet bekend.

Een medewerker van SpecialBite bevestigt het nieuws, maar kan op dit moment weinig over de toekomst zeggen, behalve dat ze ‘hopen dat we online nog een hele tijd verder gaan!’

SpecialBite is inmiddels een begrip in Nederland en is dé restaurantgids met de 501 meest bijzondere restaurants van Nederland, welke worden geselecteerd op basis van een combinatie van goed eten, interieur en locatie. De restaurants worden uitgekozen door een team van vijftig anonieme spotters met een passie voor eten en restaurants. Dit jaar zou de inmiddels twaalfde editie uitkomen, maar de slechte marktomstandigheden deed de organisatie anders beslissen.

De afgelopen drie jaar was de onbetwiste winnaar Restaurant Ivy in Rotterdam, waar meesterkok François Geurds sinds 2009 de dienst uitmaakt. Nieuw bij SpecialBite was hij in 2009 zeker niet, hiervoor stond hij namelijk al met restaurant Puur in Asten op de eerste plek.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.