Redactie
Redactie Inspiratie 24 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Dirty Burger is dé burgersensatie uit Londen (en wel hierom)

Tegenwoordig zijn de betere burgerbars niet weg te denken uit het straatbeeld van steden van over de hele wereld. Londen is in de ban van Dirty Burger: een burgerbar met meerdere vestigingen in en om Londen met de beste burgers van de stad.

Een écht lekkere burger bakken is nog niet zo makkelijk. Het heeft Nick Jones – oprichter van Dirty Burger – dan ook best wat tijd gekost voordat hij de perfecte burger had ontwikkeld. De burger moest volgens hem in ieder geval onwijs lekker zijn, maar eigenlijk ook een beetje stout. Dirty dus!

Ook moest de burger niet te ingewikkeld, maar juist simpel zijn. Het is ook om die reden dat op het burgermenu van Dirty Burger slechts vier verschillende burgers staan. Met bacon, met kaas, een vegetarische variant en elke maand een special.

Speciale ingrediënten

De burgers zijn simpel en de keuzemogelijkheden zijn verre van oneindig. Wat maken de burgers van Dirty Burger dan zo bijzonder? Van het broodje tot de tomaat en van de augurk tot het vlees: aan alles wordt aandacht besteed en de producten worden met zorg uitgekozen.

De augurken en tomaten komen uit Spanje, de bacon van een speciale boerderij (welke precies is geheim) en de kaas is van de allerbeste kwaliteit. Geen fabriekskaas dus! De burger zelf wordt gemaakt van verschillende delen van het rund en gebakken in… mosterd.

Bekijk op de website waar je de vestigingen van Dirty Burger vindt.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.