Culy
Culy Inspiratie 13 juni 2014

Deze perfecte ijsklontjes kosten maar liefst €4,80 per stuk

Deze ijsblokjes zijn perfect: de vorm klopt, ze koelen je drankje maximaal, ze smaken nergens naar zodat ze de smaak van het drankje niet verpesten, ze smelten minder snel, ze zijn handgesneden uit grote blokken ijs, en…. ze kosten ruim €240 per zak. Whut?!

Thuis doe je gewoon wat water in een ijsblokjesvorm en hop, de vriezer in. Maar celebrities vinden dat niet goed genoeg en gaan voor deze dure jongens: de Glace Luxury Icecubes zijn speciaal ontworpen voor dure drankjes.

De makers claimen dat de ijsblokjes het drankje niet verdunnen, maar wel maximaal koelen. Ze zeggen ook dat ‘normale’ ijsblokjes slecht zijn voor de gezondheid omdat er onzuiverheden en kankerverwekkende stoffen in zouden zitten omdat het van kraanwater gemaakt wordt. Uhm, juist.

Deze ijzig dure klontjes worden gemaakt door een bedrijf in Davis, Californië, in perfect vierkante en ronde vormen. Een zak met 50 stuks kost €240. Zou jij €4,80 overhebben voor één ijsklontje?

Thuis maken

Zelf het perfecte ijsklontje maken? Wij gebruikten onlangs deze tool voor subliem ronde ijsballen voor in je whisky tumbler. En het beste nieuws: je hoeft maar één keer het (vrij goedkope) malletje te kopen, en je kraan en vriezer doen de rest.

perfect rond ijsklontjeperfect vierkant ijsklontje
Bron: Dailymail

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Deze perfecte ijsklontjes kosten maar liefst €4,80 per stuk
Sluiten