Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 1 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

De wijnen in de nieuwe Baltazar-box komen allemaal van wijnboerinnen

Even schoppen dat tegen stereotype van dikke Fransmannen met een rode neus, dachten ze bij Baltazar. En dus bestaat hun nieuwe wijnbox uit wijnen die enkel afkomstig zijn van vrouwelijke wijnboeren. Wijnboerinnen dus eigenlijk. En dat vinden we cool.

Het leukste culinaire cadeau

Wijnlovers (zoals onze eigen Mr. Vino) zijn al tijden fan van de Baltazar wijnbox. Het is het ideale culinaire abonnement om cadeau te doen (aan een vriend/vriendin of aan jezelf).

Bas & Joost zoeken zélf naar wijnboeren die volgens hen een interessant verhaal hebben en dito wijnen. Die wijnen stoppen ze elke maand in weer een andere wijnbox, die voor € 33,- bij je wordt thuisbezorgd. Elke maand ontvang je weer andere wijnen, afkomstig van verschillende wijnboeren.

wijnboerinnen

Wijnboerinnen

De nieuwste wijnbox van Baltazar bevat wijnen die afkomstig zijn van wijnboerinnen. Zoals de 22-jarige Martina Bernhard, die de wijn samen met haar vader produceert. En dan is er ook nog Florence Guy van Chateau Coujan: een echte rot in het vak, die al decennialang in de wijngaarden staat.

Maar ook Christine Koebernik, die uit een familie stamt met jarenlange wijnervaring. Zij leverde een Silvaner (fijne Duitse wijn) aan Baltazar, met de aroma’s en smaak van citrus. Daarbij ontdek je een beetje groene tonen en houtrijping (lekker met kabeljauw en prei met spekreepjes!).

wijnboerinnen

Korting met Culy!

De wijnbox is vanaf 2 maart verkrijgbaar. Daarvoor kun je nú een wijnabonnement afsluiten bij Baltazar. En goed nieuws: met de kortingscode culy.nl krijg je nu 50% korting op de eerste wijnbox uit je abonnement!

Het abonnement is trouwens iedere maand opzegbaar en kan ook worden gepauzeerd. De wijnen uit de box zijn vanaf 2 maart ook los te bestellen via de website van Baltazar (op de losse box geldt de kortingscode niet).

wijnbox wijnboerinnen Baltazar

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.