Redactie
Redactie Inspiratie 18 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Dé Napolitaanse pizzeria uit “Eat Pray Love” komt naar Londen

Fans van de film Eat Pray Love opgelet: de pizzeria waar Julia Roberts zo intens aan het genieten is, komt naar Londen. Dus heb je een citytrip naar Londen gepland? Pizzeria Da Michele is waar je heen moet!

Het restaurant waar je allemaal om draait is L’Antica Pizzeria Da Michele, waarvan de originele vestiging al sinds 1870 in Napels is gevestigd. Hier maakt de familie Condurro authentiek Napolitaanse pizza’s. We schreven er al eerder over!

Geen troep

Je kan alleen pizza marinara en margherita bestellen, omdat de makers de mening hebben dat er geen ‘junk‘ op de pizza moet zitten die afleidt van de smaak van de saus en het deeg. Puristen zoals alleen Italianen dat kunnen zijn, heerlijk.

Bron: Flickr

Affaire

De hoofdpersoon uit de enorme filmhit, verfilmd naar het boek van Elizabeth Gilbert, zegt over de pizza bij Da Michele: “I’m in love. I am having a relationship with this pizza, almost an affair.” En deze affaire kan jij binnenkort in de Londense buurt Stoke Newington beleven.

Deze herfst opent Da Michele in Londen haar deuren, of het menu ook zo simplistisch is als in Napels is nog niet bekend. Maar wij staan hoe dan ook te trappelen!

Bron: Flickr

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.