Redactie
Redactie Culinair nieuws 1 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

De eerste cookie dough bar van Nederland opent in Rotterdam

Een trend uit Amerika: de cookie dough bar, waar je rauw koekjesdeeg (veilig) op kunt peuzelen. En nu krijgen wij ook zo’n tent: Baker’s Dough!

Baker’s Dough opent in mei 2017 in Rotterdam, aan de Pannekoekstraat. Het is het zusje van Baker & Moore, de fijne bakkerij en eetplek waar we eerder over schreven.

“Weet je nog, hoe jij vroeger stiekem je vinger dipte in de beslagkom tijdens het bakken? Omdat er simpelweg niets heerlijkers bestaat dan vers gedraaid koekjesdeeg, brengen wij bij Baker’s Dough dit fijne gevoel aan moeder’s keukentafel terug!

Binnenkort kun je genieten van jouw eigen versgedraaide, safe-to-eat en spoon-ready creatie van koekjesdeeg, rechtstreeks uit de shop”, aldus de eigenaren.

Veel meer is er helaas nog niet bekend, maar wij kunnen niet wachten!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.