Culy
Culy Inspiratie 14 nov 2013

Culy’s Tips & Tricks: supermakkelijk eieren pocheren

Er gaat niets boven een gepocheerd eitje bij het ontbijt, een salade of de risotto. Maar het lijkt zo lastig en daardoor kiezen we vaak voor de makkelijke weg door ‘m te koken. Met deze slimme tip kan iedereen eitjes pocheren! Culy’s Liselotte doet het voor.

Eieren pocheren doe je zo

In deze video laat Liselotte de ultieme truc zien om makkelijk je eitje te pocheren. Wat heb je nodig? Een bakje, een kwastje, olie, vershoudfolie, een pannetje met gekookt water en natuurlijk: een ei!

Check hieronder de video:

Bekijk alle Tips & Tricks afleveringen hier op YouTube

Heerlijke recepten met gepocheerd ei

Wat eten we met Kerst? Download het gratis Culy Kerst Kookboek!

Schrijf je in de voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox

Reageer op artikel:
Culy’s Tips & Tricks: supermakkelijk eieren pocheren
Sluiten