Redactie
Redactie Gadgets 5 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Wauw: deze STAUB x Tomorrowland gietijzeren braadpan wil je hebben

Dat een magische samenwerking tussen een fantastisch feest voor alle zintuigen en een klassiek pannenmerk tot mooie resultaten kan leiden, bewijzen Tomorrowland en STAUB. De producent van kookgerei uit gietijzer presenteert nu de limited edition handgemaakte gietijzeren cocotte met exclusief Tomorrowland-design.

Tomorrowland is meerdere malen verkozen tot het beste festival van de wereld. Bezoekers worden niet alleen muzikaal maar ook op smaakgebied verwend in het ‘Tastes of the World’ restaurant. De braadpan en ovenschaal passen perfect in deze setting.

De braadpan is ideaal om thuis op tafel te plaatsen en samen met familie en vrienden van een vis-, vlees- of verrukkelijk groentegerecht te genieten. Slow-cooking én sharing in stijl.

STAUB x Tomorrowland

De limited edition Tomorrowland braadpan by Staub heeft een deksel met hartvormige greep, om de lekkerste stoofpotjes mee op tafel te toveren.

Maar de magie van de pan zit ‘m in de binnenkant, in de zogenoemde ‘Chistera Drop Structure’: de structuren aan de binnenkant/onderkant van het deksel creëren een zogenaamde aroma-regen en besprenkelen het gerecht voortdurend tijdens het sudderen. Elk gerecht dat je zo bereidt blijft extra sappig en vol smaak.

Kopen?

De Tomorrowland cocotte by STAUB is voor ca. € 199,- verkrijgbaar in de Staub store. Hier tref je voor ca. € 139,- ook de ovenschaal aan.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.