Culy
Culy Inspiratie 4 mei 2016

Culinair genieten in de zon: eten aan het strand op Aruba

Op het tropische eiland Aruba wordt de culinaire wereld steeds belangrijker. Vele nieuwe restaurants openen en voeren een bijzonder menu. Vandaag brengen we jullie de fijnste restaurants waarbij je aan het strand kunt eten.

MooMba Beach

Met je voetjes in het zand kun je hier uitstekend lunchen. Ga voor een salade met zeevruchten, Club Sandwich, Mexican Chicken Wrap of klassieke caesar salade. Dit is wel echt een plek voor Amerikaanse toeristen, dus verwacht geen hele traditionele gerechten of lokale sfeer. Oja: de mango smoothie is delicious.

Adres: Berea di Piscado, Aruba

culy0001culy0002

Zeerover

Zeerover is een visserstent aan het water in Savaneta. Vroeger kwamen de vissers hier al aan wal om hun verse vis af te leveren en een biertje te drinken. Dat gebeurt nog steeds, maar inmiddels is het ook een populair restaurant voor toeristen geworden.

Hier eet je een eenvoudige lunch of diner, bestaande uit grote schalen garnalen en gebakken en gefrituurde vis, frietjes en zoete bakbananen. De vissen komen spartelvers uit het water; je ziet ze naast je tafel uit de visnetten gehaald en gefileerd worden. Geen culinair hoogstandje, wel een echte aanrader voor visliefhebbers.

Adres: Savaneta 270, Aruba

aruba0001

Arubaville

Arubaville (voorheen Marandi) is een laid-back Arubaans restaurant aan de Laguna pier, waar je de zon tijdens het diner prachtig ziet ondergaan. Het eten is niet fenomenaal, maar hier een Balashi biertje doen is absoluut de moeite waard.

Adres: Bucutiweg 50, Oranjestad, Aruba

3.Chilldeck

Flying Fishbone

Een heerlijke plek aan het water is Flying Fishbone. Met je voetjes in het zand geniet je van viskoekjes, garnalen in tempura of lamsrack . Liever geen zand tussen je tenen? Op het dakterras eten kan ook!

Adres: Savaneta 344, Savaneta, Aruba

Flying Fishbone
Bron: Aruba.com

Hadicurari Beach

Hadicurari is een restaurant gelegen aan Palm Beach, en perfect om de zon te zien ondergaan terwijl je aan de branding dineert en van lokaal eten geniet. Op de kaart vind je bijvoorbeeld mahi mahi, red snapper en garnalen.

Oja: ontbijten kan hier ook, ze serveren een loeigoeie eggs benedict.

Adres: J.E. Yrasquin Boulevard 96 (Fisherman’s Pier), Aruba

Hadicurari

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Culinair genieten in de zon: eten aan het strand op Aruba
Sluiten