Redactie
Redactie Inspiratie 9 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Amerikaanse blogger gaat alle Starbucks-vestigingen in New York in één jaar bezoeken

Een bekend gezegde is dat je in New York constant over de Starbucks-zaken struikelt. Op elke straathoek lijkt er wel eentje te zitten. Ga er dan maar eens aan staan om ze allemaal in één jaar te bezoeken! Koffiefan John McCourt gaat dit doen. For real.

John woont pas sinds kort in The Big Apple, en wil de stad verkennen door een bezoek te brengen aan elke Starbucks vestiging. Allemaal, in één jaar. Hij houdt zijn ervaringen bij  bloggen op zijn blog, Starbucks and the City.

springandcrosby

Volgens de Starbucks-website zijn er ruim 250 vestigingen in New York. “Mijn theorie is dat de vestigingen van Starbucks kunnen dienen als een soort leidraad door alle buurten van Manhattan. Elke locatie is een reflectie van diens omgeving,” schrijft McCourt op zijn blog. “Ik geef mezelf een jaar. Een jaar lang koffie drinken in alle wijken van de stad.”

McCourt gaat ook alle vestigingen beoordelen door ze een rating van 1 (yuk!) tot 5 (geweldig!) bekertjes te geven. We zijn nu acht dagen in het nieuwe jaar begonnen en McCourt heeft reeds geblogd over vier Starbucks-bezoekjes. Zou hij ze allemaal halen dit jaar?

69thand1st

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.