Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Inspiratie 19 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

De lekkerste adventskalenders van 2019

Te oud voor een adventskalender? Echt niet! Want deze adventskalenders gevuld met eten en drinken zijn juist en vooral bedoeld voor volwassen foodies. Van wijn tot luxe drop: dit zijn de lekkerste adventskalenders van 2019.

Adventskalender met speciaalbieren

Zeiden we nu speciaalbieren en adventskalender in dezelfde zin? JA! De adventskalender van Beery Christmas is een geniale box die niet alleen je interieur opvrolijkt, maar ook het hart van menig bierliefhebber. Binnenin zit een selectie van 24 speciaalbieren van de beste brouwerijen. Dit geniale geschenk is te bestellen via de website van Hopt.

Beery Christmas adventskalender
Bron: Beery Christmas

Adventskalender met drop

Ook dit jaar heeft het fantastische Deense droplabel Lakrids weer een prachtige adventskalender gemaakt. Alle smaken en texturen uit het sprookjesland van Lakrids komen voorbij. Extra troef: de kalender is gemaakt van 100% duurzame verpakkingen. Online te koop.

adventskalender Lakrids
Bron: Lakrids

Adventskalender met koffie voor elke dag

Nespresso omarmt deze feestdagen Fika: het Scandinavische gevoel van gezelligheid en genieten. Daarom lanceert Nespresso een adventskalender die gevuld is met 23 heerlijke verrassingen.

Elke dag zal je kunnen genieten van een andere smaak koffie, waaronder ook de nieuwe limited edition koffies. Én nog een hele speciale verrassing… (maar die gaan we natuurlijk niet verklappen)!

De collectie is verkrijgbaar vanaf 28 oktober 2019 in de boutiques en op Nespresso.com.

Nespresso adventskalender
Bron: Nespresso

Adventskalender met marshmallows

Deze kalender met marshmallows vinden we een tof alternatief voor een de klassiekere kalenders met chocolade. Met 25 smeuïge stukjes marshmallow kan het aftellen naar kerst pas echt beginnen! Te bestellen via Amazon.

marshmellow adventskalender
Bron: The Naked Marshmellow

Adventskalender met gin

Wie niet zo van de koffie of het bier is, kan zich deze kerst ook verwarmen aan shotjes gin. Met een stijlvol design en een selectie van 24 verschillende ginsoorten, ben je verzekerd van een hartverwarmende advent. Online te bestellen via Amazon.

adventskalender met gin
Bron: Foodist

Adventskalender met gourmet popcorn

Wat denk je van popcorn met karamel en witte chocolade, of eentje met de smaak van banoffee pie? Als je hier helemaal warm van loopt, dan is de adventskalender met gourmet popcorn echt wat voor jou. Elke dag kan je een zakje van 7 gram openen en nieuwe smaken ontdekken. De kalender is te koop via Amazon.

adventskalender met gourmet popcorn
Bron: Joe & Seph's

Adventskalender met whisky

We zien het meer en meer: adventskalenders die gevuld worden met hippe drankjes. Deze is speciaal voor alle whisky-lovers! Dit exemplaar van Master of Malt bevat 24 whiskyflesjes van 30 milliliter, die te bestellen zijn via de website.

adventskalender met whisky
Bron: Master of Malt

Meer Christmas love?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.