Redactie
Redactie Inspiratie 20 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

7 hotspots voor een culinair dagje Utrecht

Als je een dagje in Utrecht bent, is het altijd goed om een lijstje hotspots achter de hand te hebben. Waar drink je een goede kop koffie? En waar haal je de lekkerste burger? Wij zetten onze favorieten onder elkaar voor een culinaire dag in Utrecht.

Yoghurt Barn
Vinkenburgstraat 15

Begin de dag bij Yoghurt Barn. Kies je favoriete basis (bijvoorbeeld boeren- of sojayoghurt) en toppings (van brownie tot bosbessen) en bestel er een kop koffie of thee bij. Let the day begin!

Bron: Facebook

Eetwinkel Geniet
Zadelstraat 10

Voor een culinair cadeautje kijk je bij eetwinkel Geniet. Hier verkopen ze de mooiste olijfolie en balsamico-azijn, maar ook huisgemaakte sambal en granola.

Gys
Voorstraat 77

Een lekkere bak koffie drink je bij Gys. Hier werken ze alleen met biologische producten en de prijzen zijn schappelijk. Bestel er ook zeker iets bij; bijvoorbeeld een lekker broodje of salade.

Frietwinkel
Vinkenburgstraat 10

Geen tijd om te gaan zitten voor een lunch of uitgebreid diner? Een frietje is dé oplossing! Haal hem dan wel bij Frietwinkel. Hier zijn de frietjes namelijk écht de allerlekkerste.

Broei
Oosterkade 24

Wanneer je wat meer tijd hebt om te lunchen, ga dan naar Broei. Hier kan je op een fijne bank neerploffen voor een salade, soep of een goed broodje.

Bron: Facebook

Speck Bar & Grill
Ledig Erf 10

Een goede burgerbar mag in dit overzicht natuurlijk niet ontbreken. Wij gaan graag naar Speck Bar & Grill. Je eet hier de lekkerste burgers van de grill en dry aged vlees van de Big Green Egg. Of ga alleen voor een borrel met een plankje charcuterie. Een aanrader!

Wilhelminapark
Wilhelminapark 65

Voor een avond culinair genieten ga je naar Wilhelminapark. Het restaurant is gelegen in het gelijknamige park en serveert de meest smaakvolle Frans georiënteerde gerechten.

Ben je meer benieuwd naar leuke hotspots in Eindhoven? 

Kijk dan hier voor onze tips.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.