Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 20 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Hop en Stork

Hét adres voor chocolade en meer in Den Haag is Hop en Stork. In de winkel koop je de mooiste bonbons gemaakt van de beste chocolade, en in de lounge geniet je ervan samen met een kopje koffie of thee. 

Bij Hop en Stork geniet je met al je zintuigen: ruiken, proeven en zien staan centraal en verrassende combinaties worden graag opgezocht. Zo is koffie met chocolade een bekende combinatie, maar past een prachtig stukje oude kaas ook perfect bij een chocolade-balsamico azijn.

In de lounge kun je overdag de lekkerste creaties proeven, zoals een proeverij van chocolade of het gebakje van de dag. Ook worden er zalige koffiespecialiteiten geserveerd, evenals hun eigen chocolademelk, verse thee en een simpele lunch.

Het meest aantrekkelijk vinden wij de high chocolate, bestaande uit gebakjes, belegde broodjes, warme gerechtjes, verschillende soorten chocolade, nougat en natuurlijk koffie of thee naar keuze.

Naast ter plekke proeven kun je trouwens ook zien hoe de prachtige chocolade wordt gemaakt, bijvoorbeeld het opspuiten van de truffels of de fantastische chocoladekraan.

Woon je niet in de buurt van Den Haag? Dan kun je ook terecht bij de webshop. Kijk voor meer informatie (inclusief de openingstijden van de fysieke winkel en de lounge) op de website

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.