Redactie
Redactie Inspiratie 19 sep 2012
Leestijd: 2 minuten

Heerlijke post van The Daily Pie Post

Taartlovers opgelet! Wil je iemand verrassen met een superlekker puntje taart, maar geen zin of tijd om zelf te bakken? Daar hebben we wat op gevonden: The Daily Pie Post.

Verpakt per één-persoons hoeveelheid verstuurt The Daily Pie Post goddelijke stukjes homemade taart, verstuurd met briefpost. Past gewoon door de brievenbus, dus. En het doosje ziet er ook nog eens supergezellig uit.

Hoe kwamen ze daar nu op, bij TDPP?!

De oprichtster vertelt: “Zo nu en dan bakte ik vroeger wel eens iets lekkers. Met beide jonge dochters een beetje kliederen in de keuken was gezellig. De lekkernij was meestel snel op. Opgegeten door ons zelf, door aan komen waaiende vrienden, buren of familieleden. Het zou zo rond 1997 zijn geweest dat ik op een avond een taart aan het maken was. Twee vriendinnen die bij me waren konden niet wachten totdat de taart uit de oven kwam. Helaas voor ze moest deze taart nadat hij uit de oven kwam nog enkele uren ‘nagaren’ op een koele plaats dus van opeten was helaas geen sprake.  Pech voor de dames.

De volgende dag heb ik twee punten van de taart afgesneden, deze in vershoudfolie  gewikkeld en vervolgens met een dun plaatje karton zo ingepakt dat de ‘taartpunt-vorm’  overeind bleef. Bij de taartpunt had ik een handgeschreven briefje ingesloten.  Adressen van de vriendinnen op de doosje geplakt, postzegels er op, en hup, in de oranje brievenbus gegooid want de taart was vrij plat. Lachen!

Bijna 10 jaar later werd het eenvoudig om zelf een website te maken. Ik dacht terug aan mijn ooit verstuurde taartpunten en de link was gelegd/een idee geboren en spoedig naarna ten uitvoering gebracht….”

Door de gebruikte ingrediënten, de toegepaste bereidingswijze en een solide verpakking die precies door elke hedendaagse brievenbus heen past, zijn ze prima tegen een reisje opgewassen. Standaard zit er een servetje bij, en als je wilt kun je er nog een klein berichtje bij doen, als je het als cadeautje naar iemand verstuurd. Orders voor 15.00 uur ingegeven en betaald (via iDeal) kunnen, indien gewenst, dezelfde dag nog worden verzonden (behalve op zaterdag).

Het assortiment wisselt zeer regelmatig. Momenteel kun je uit vier heerlijke opties kiezen: de klassieke appeltaart, 65% Dark Chocolate Pie, Chocolate Fudge of Almond Honey Pie. Wij proefden de Dark Chocolate Pie en kunnen met zekerheid zeggen: die is goe-hoed. Postbode, wanneer komt u weer een stukje brengen?

Klik voor een vergroting:

IMG_7728-2IMG_7730-2IMG_7732-2IMG_7733-2IMG_7738-2

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.