Redactie
Redactie Culinair nieuws 12 sep 2014
Leestijd: 2 minuten

Primeur: de nieuwe limited edition chocoladerepen van Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely komt traditiegetrouw weer met drie limited edition chocoladerepen. Het jaarlijkse moment waar elke chocoholic naar uitkijkt… En wij verklappen alvast de nieuwe smaken!

– Melkchocolade met drop

– Melkchocolade met walnoot & banaan

– Pure chocolade met rozemarijn & sinaasappel

Melkchocolade met drop

Tony’s Chocolonely doet graag aan veldonderzoek en laat zich hierbij niet weerhouden door grenzen. In Scandinavië vonden zij een wel heel bijzondere reep, chocolade met drop. Dat kan in Nederland natuurlijk niet ontbreken! Maar dan wel met een salmiak smaak, omdat het zout daarvan zo goed combineert met de zoete melkchocolade. Een lesje dat zij hebben geleerd van de populaire oranje reep met karamel zeezout!

Melkchocolade met walnoot & banaan

Bij Tony’s Chocolonely hadden ze een stagiair die wekelijks vroeg om een reep met banaan. Aangezien Tony’s iedereen serieus neemt zijn ze daarmee aan de slag gegaan, en vonden ze een gouden combi – met walnoot! De zoektocht naar Fairtrade bananen bleek pittig, maar gelukkig niet onmogelijk. Een vriendelijke leverancier uit Leeuwarden kwam uiteindelijk met de oplossing: Fairtrade bananen uit Colombia. Samen met knapperige Franse walnoten vormen ze een onvergetelijke combinatie waarvan je blijft eten.

Pure chocolade met rozemarijn & sinaasappel

In de chocokeuken op het hoofdkantoor staat Tony’s Chocolonely’s smaakmaker dagelijks te experimente- ren met uiteenlopende smaakcombinaties. Iedereen in het team mag meedenken. En zo was daar ineens de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao. Wauw. Dit is er eentje om direct van te houden! Of juist niet…

Stemmen!

De reep die het meest in de smaak valt bij de fans wordt opgenomen in het vaste assortiment. Stemmen kan o.a. via de Facebook-pagina van Tony’s Chocolonely.

Kopen?

De limited editions zijn vanaf 15 september exclusief te koop o.a. bij Marqt, Wereldwinkels, Waar! en Tony’s webshop. Zorg dat je snel een voorraadje in slaat, want op is namelijk écht op. Hoewel…

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.