5 tips om een lekker gerecht met kant-en-klare ravioli te maken

Culy 10 jun 2016 Inspiratie

Wie culy wil leven, moet slim zijn. Heb je geen tijd om uitgebreid te koken? Haal dan wel de allerlekkerste ingrediënten in huis, om supersnel een maaltje op tafel te zetten.

Neem nu kant-en-klare ravioli: binnen een paar minuten gekookt, en met een aantal extra smaakmakers direct een fijn Italiaans gerecht. Wij halen ravioli graag bij een Italiaanse traiteur (zoals Al Ninèn in Amsterdam) of goed gesorteerde supermarkten zoals Marqt.

Ravioli met pesto en cantharellen

1. Ravioli met (ook kant-en-klare!) pesto en lekkere cantharellen. Klik op de afbeelding voor het recept.

Spinazie ravioli stock

2. Spinazie-ravioli met Parmezaan, olijfolie en pijnboompitjes. Simpel, maar zo lekker.

Ravioli met Parmezaan stock

3. Truffeltapenade (hoewel daar helaas vaak weinig echte truffel in te bespeuren valt) maakt een ravioli af. Wat druppels crème fraîche en geraspte Parmezaan erbij, en je Italiaanse godenmaal is klaar.

Pompoenravioli met pesto en paddenstoelen0003

4. Ravioli gevuld met pompoen en salie, geserveerd met grove olijvenpesto en gebakken paddenstoelen met peterselie.

Plate of Veal and Sage Ravioli with Tomato and Basil Sauce with Grated Parmesan

5. Een goede tomatensaus met basilicum en pecorino: makkelijker (en lekkerder) wordt het niet.

Voor 2 personen:

  • 250 gram ravioli (wij gebruikten truffelravioli)
  • 200 gram cantharellen (of andere paddenstoelen)
  • 100 gram basilicumpesto
  • Roomboter
  • Peper en zout
Reageer op artikel:
5 tips om een lekker gerecht met kant-en-klare ravioli te maken
Sluiten