Wijnbar Pinot

Bij een wijnbar denk je – logisch – voornamelijk aan wijnen. Meestal heb je daarbij nog de keuze uit een paar lekkere hapjes, maar over het algemeen blijft het daar wel bij. Toch is dat zeker niet altijd het geval. Bij Wijnbar Pinot in Breda bijvoorbeeld, kan je ook heerlijk dineren.

Bij Pinot werken ze alleen met verse seizoensproducten en daarom wisselt het menu iedere maand. De kaart is overzichtelijk en bevat verschillende koude en warme gerechtjes. Zo staat er op de kaart van de maand november bavette, paddenstoelenrisotto en een terrine van zeebaars. Maar je kunt ook gaan voor het vier- of zes-gangen tasting menu en laat je verrassen door de chef.

Een wijnbar zou natuurlijk geen wijnbar zijn, als je daar geen lekkere bijpassende wijnen kunt bestellen. Laat je dus ook vooral adviseren door de sommeliers of kies zelf een lekkere fles uit het ruime assortiment.

www.wijnbarpinot.nl

unnamed




Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!