Redactie
Redactie Drinken 14 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Waar kun je als wijnliefhebber het beste eten in Nederland?

Grootspraak 2017, dé restaurantgids voor de wijnliefhebber, is er weer. Dit boekje geeft het antwoord op de vraag: waar kun je als wijnliefhebber het beste eten?

Want… Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient? Niet alleen de wijnkaart werd voor deze gids beoordeeld, maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit van de wijnbediening en -adviezen. En de betaalbaarheid van de wijnen.

Daarnaast benoemt Grootspraak elk jaar drie uitschieters: het Wijnrestaurant van het Jaar, Restaurant van het Jaar, en de Wijnbar van het Jaar.

En de winnaars zijn…

Het Wijnrestaurant van het jaar is De Boet in Urk. Restaurant Vermeer in Amsterdam mag zich Restaurant van het jaar noemen en Het Eigendom in Rotterdam is uitgeroepen tot Wijnbar van het jaar.

ter Restaurant Vermeer in Amsterdam

Meer weten?

Het mooie van deze gids is dat de beoordelingen helder en toegankelijk geschreven zijn. Met daarnaast informatie over nieuwkomers, stijgers en dalers en een lijst van 75 lievelingsadressen.

Dus zoek je een plek waar grote liefde voor wijn gecombineerd wordt met bovengemiddelde gastronomie tot topgastronomie: kijk op www.perswijn.nl/grootspraak.

Grootspraak 2017 kost € 12,50 en is te bestellen via www.perswijn.nl/webshop of te koop via de boekhandel.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.