Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 15 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

4 recepten voor een lekkere lentelunch to go

De lente ín je bol en de zon óp je bol. We kunnen weer buiten eten en dan neem je natuurlijk de lekkerste lunchgerechten mee. Deze vier recepten to go zijn ideaal voor een voorjaarspicknick of lentelunch in het park (of gewoon in de achtertuin of op je balkon).

Supersnelle club sandwich

Jij zet in 10 minuten dit perfecte picknickhapje klaar om mee te nemen naar buiten voor je lentelunch. Met fricandeau en zelfgemaakte tonijnmayonaise. Vergeet er niet een handje chips bij uit te delen voor de krokante bite. Traditie in de VS, waar deze klassieker vandaan komt.

Clubsandwich Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept: Supersnelle club sandwich

Zelfgemaakte fruitrepen

Zoet, simpeler dan je denkt en ook prima een dag van tevoren al klaar te maken. Bewaar ze dan wel in een afgesloten trommel. Je kunt de zelfgemaakte fruitrepen decoreren naar wens, bijvoorbeeld met nootjes, glazuur of gesmolten chocolade.

Bron: Lidl

> Naar recept: Zelfgemaakte fruitrepen

Luxe minibroodjes

Nog een heerlijke sandwich  als lentelunch voor op je picknickkleed. Ook wanneer je buiten eet, kun je een luxe broodje op het menu zetten. In een kwartier maak je deze beauties met filet americain en een eitje klaar voor jouw lunch in de zon.

Minibroodjes Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept: Luxe minibroodjes

Vega falafelsalade

Deze vega salade is niet alleen kleurrijk, maar ook super smaakvol. Eet de falafelsalade met onder meer bieten en zelfgemaakte raita (yoghurtsaus) zo uit een bak of serveer met een pitabroodje. Stop de falafel en groenten erin of dip de pita in de raita en de hummus.

falafelsalade Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept: Vega falafelsalade

Lidl viert de lente met vijftig lenterecepten om het voorjaar nog smaakvoller te maken. Bekijk de brochure met maar liefst 350 luxe en betaalbare producten van Delicieux en laat je inspireren. Leve de lente!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

In samenwerking met Lidl

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.