Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 30 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

De ultieme lifehack om een pitabroodje te eten

Wij houden van pita’s. Met falafel en een dikke dot hummus bijvoorbeeld. Of met shoarma en knoflooksaus. Één probleem: het is altijd zo’n gehannes met vullingen en sauzen die lekken en uit het pitabroodje komen rollen. Not anymore

Website The Huffington Post tipte onlangs een lifehack die het leven veel simpeler en overzichtelijker maakt. Wat blijkt? Je moet gewoon even weten hoe je je pitabroodje het beste opensnijdt. En da’s anders dan je verwacht.

Hieronder ons stappenplan:

lifehack pitabroodje

1. Snijd een stukje van de bovenkant van het pitabroodje af; ongeveer 2,5 tot 5 centimeter (afhankelijk van de grootte van je pita).

lifehack pitabroodje

2. Stop het stukje ondersteboven in de pita, dus met de dichte kant naar beneden.

lifehack pitabroodje

3. Druk even aan met je vingers.

lifehack pitabroodje

4. En klaar is uw pita! Door de dubbele bodem is je pita veel steviger en zullen sauzen en vullingen er niet zo snel uitlopen.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.