Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 11 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

3 x budgetproof lenterecepten onder de 2 euro

Lekker hoeft niet duur te zijn. Jij tovert ook met weinig geld heerlijke lenterecepten op tafel. Laat je inspireren door deze budgetproof voorjaarstoppers.

Drie keer verrassend, drie keer lekker, drie keer vega en dat voor nog geen 2 euro per persoon. Deze budgetproof gerechten zonder vlees en vis zijn precies wat je nodig hebt in de lente: fris, smaakvol en kleurrijk. Extra genieten, zo’n regenboog op je bord.

Kapsalon met zoete aardappel en sriracha

Ooh la la, deze combi van zoet en pittig kan weleens jouw lentefavoriet worden. Voor 1,87 euro per persoon serveer jij de vega versie van de beroemde kapsalon. Ook prima niet-vegetarisch te serveren, mocht je dat willen.

Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

Lenteschotel met knolselderij en ‘leftover’ groenten

Comfort food met een grote C, dat is deze budgetproof ovenschotel vol groenten naar keuze en met een puree van knolselderij. Warm en fris tegelijk. Je kunt er alle kanten mee op, het is maar waar je zin in hebt of wat je in huis hebt! Kosten: 1,38 euro per persoon.

Lidl Lenteschotel
Bron: Lidl

> Naar recept

Pastasalade met hummus, granaatappel en pesto

Een pastasalade is altijd een goed idee, maar zeker als je ‘m buiten of voor het open raam kunt eten met de zonnestralen op je gezicht. Snel en makkelijk te maken, maar wel een tikkie anders dan anders. Voor 1,64 euro per persoon op tafel (of op je picknickkleed).

Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

Lidl viert de lente met vijftig lenterecepten om het voorjaar nog smaakvoller te maken. Bekijk de brochure met maar liefst 350 luxe en budgetproof producten van Delicieux en laat je inspireren. Leve de lente!

In samenwerking met Lidl

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.