Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 11 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Video: deze Nederlanders openen een pop-up restaurant in Bangkok

Nederlanders die een Aziatisch streetfood pop-up restaurant openen in Bangkok. Dat kan niet succesvol zijn, zou je denken. Samen met Conimex gingen de mannen van StukTV de uitdaging aan. Op het menu? Een authentiek Thais gerecht: pad thai die goedgekeurd moet worden door de échte kenners van goed Aziatisch eten.

Pop-up restaurant in 30 uur

En om er nog net even dat schepje bovenop te doen, hebben de mannen slechts 30 uur de tijd om het vervallen gebouw dat ze tot hun beschikking hebben, om te bouwen tot restaurant. En niet zomaar een restaurant, want er moeten natuurlijk ook gasten komen die daadwerkelijk genieten van deze pad thai, gemaakt door Hollanders.

StukTV maakt pad thai in Azie

De lekkerste pad thai haal je bij…

De Nederlandse mannen hebben het restaurant gedoopt tot ‘1 Day Thai’ en aangekleed met Aziatische accessoires. Ze zijn druk aan de slag gegaan met de Street Food maaltijdpakketten van Conimex om hun pad thai-gerecht tot een succes te maken. Bosuitje, taugé, eieren, wij denken wel te weten hoe we de allerlekkerste pad thai kunnen maken, maar kunnen de mannen van StukTV dat ook?

Met de producten van Conimex wordt het een stukje makkelijker voor ze, maar ze moeten toch echt zelf op zoek naar de bijbehorende, verse ingrediënten. Én natuurlijk gasten vinden die hun gerecht komen proeven. Weten ze de Aziatische bevolking te verrassen met een authentieke pad thai die precies smaakt zoals het volgens de kenners hoort te smaken?

Missie geslaagd?

Geloof het of niet, maar de lokale bevolking beoordeelde de pad thai die de mannen van StukTV hen voorschotelde goed en smaakt nét zoals in Azië. Zelf ook deze authentiek smakende pad thai maken? Check de website van Conimex.

In samenwerking met Conimex

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Video: deze Nederlanders openen een pop-up restaurant in Bangkok
Sluiten