Redactie
Redactie Dineren 14 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Zout en Citroen

Met een chef die van een restaurant met twee Michelinsterren komt (Vermeer in Amsterdam) en een nominatie voor het Beste Groenterestaurant van de Benelux 2015, is Zout en Citroen een tent om te houden. Een fijne plek om te genieten van heerlijke gerechten.

Het restaurant is gelegen in een prachtig koetshuis in een park in het Brabantse Oosterhout. Chef Bram Helleman wil alle zintuigen van de gasten aanspreken met zijn Frans georiënteerde gerechten. Er wordt gekookt met verse biologische streekproducten van één van de vaste smaakpartners van Zout en Citroen.

Het plaatje moet kloppen, van de eerste aroma’s tot de friandises bij de koffie

Het menu is zeer uitgebreid, en je kunt hier voor menu’s met een variabel aantal gangen kiezen of voor losse gerechten. Bovendien kun je hier kookworkshops volgen, waarbij je zélf een uitgebreid 4-gangerdiner maakt.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.